Reserveren

Op Pronto Campi willen we iedereen zoveel mogelijk zijn gang laten gaan maar er zijn een paar punten die belangrijk zijn om te weten voor je reserveert:

Kinderen welkom vanaf 12 jaar

In het hoogseizoen (juli en augustus) geldt een minimum leeftijd van 12 jaar voor het jongste kind in het gezin. 

Voorkeursplekken kunnen door Pronto Campi gewijzigd worden

Bij het maken van een reservering kun je een voorkeur aangeven voor een plek. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met deze voorkeuren maar het kan gebeuren dat we je een andere, gelijkwaardige plek toewijzen als dit beter in de planning past of als we hiermee andere gasten ook een plek op onze camping kunnen gunnen. In het geval van een wijziging in de door jou gekozen plek word je hier altijd via email van op de hoogte gesteld. Mocht je het niet eens zijn met de wijziging mag je te allen tijden kosteloos annuleren.

Campers

Kleine campers en busjes tot drie meter hoog zijn bij Pronto Campi tot ongeveer 1 juli en daarna weer vanaf de laatste week augustus van harte welkom. Tijdens de Nederlandse schoolvakanties zijn campers niet toegestaan. Campers kunnen alleen op het boventerrein staan op plek 1 tot en met 6. Reserveringen die toch op andere plekken worden gemaakt worden niet gehonoreerd.

Geluidsdragers en stilte op de camping

Het gebruik van radio’s en andere geluidsdragers (telefoons, ipads etc) is alleen toegestaan met een koptelefoon om overlast voor andere gasten te voorkomen. Dit geldt zowel voor de publieke ruimtes zoals de bar, badhok en het zwembad als op de plekken zelf.

Gasten maar wijzelf ook hechten aan de rust op de camping. In de bar wordt de laatste ronde geserveerd om 22.00 uur en sluit de bar en het terras om 22.30. Vanaf 23.00 dient het stil te zijn op de camping.

Barbecues en open vuur

Het gebruik van gas barbecues is toegestaan, alle andere soorten barbecues niet vanwege het risico op brand in de droge zomermaanden! Ook het gebruik van andere (kook)toestellen op kolen, hout en andere materialen waarbij vonken, as en ander brandend materiaal in de lucht terecht kunnen komen zijn ten strengste verboden.

Overtreding van deze regel kan leiden tot onmiddellijke verwijdering van de camping.

Airconditioning

Airconditioning in campers, caravans en het appartement mag alleen gebruikt worden van 21.00 tot 22.00 om overlast te voorkomen voor andere gasten en het klimaat niet onnodig te belasten. Voor het gebruik van de airconditioning buiten deze uren wordt 25 euro per dag in rekening gebracht.

Honden toegestaan in overleg

We zijn dol op honden bij Pronto Campi en honden buiten categorie 1 en 2 (aanvals- dan wel verdedigingshonden) zijn in overleg meer dan welkom. Houd er rekening mee dat het ’s zomers (heel) warm kan zijn in onze streek en dat er beperkt schaduw is op de plekken. De eigenaar van de hond is zelf verantwoordelijk voor het gedrag van de hond en eventuele schade die de hond aanricht. Honden dienen aan de lijn te worden gehouden op de camping en op de plek.

Koelkast

Bij iedere plek is een koelkast van 70 liter inbegrepen in de prijs. Deze dient bij vertrek schoon en leeg achtergelaten te worden. Het gebruik van een eigen koelbox is niet toegestaan.

Reserveren alleen mogelijk via de website

We beantwoorden je vragen zo snel als het seizoen ons toelaat via allerlei kanalen zoals e-mail, Whatsapp en telefoon. Reserveren kan echter alleen via de website zodat je zelf kunt bekijken wanneer er plek is en er zeker van zijn dat de reservering en je gegevens goed in ons systeem terecht komen.

Een reservering is pas definitief als je van ons een bevestiging via e-mail ontvangen hebt. Het komt voor dat onze bevestiging in de reclame/spamfolder terechtkomt dus kijk daar ook even als je het bericht niet direct ziet!

Het reserveringssysteem is altijd up-to-date; als de door jou gewenste data op de site niet beschikbaar zijn kun je er dus gerust van uitgaan dat er op dat moment geen plek is.

 

Betalings-  en annuleringsvoorwaarden

Het aanbetalingsbedrag bedraagt 50% van het boekingsbedrag. De aanbetaling dient uiterlijk twee weken (14 dagen) na de boeking te worden voldaan via de link in de bevestiging. Het restant van het boekingsbedrag dient uiterlijk zes weken (42 dagen) voor aankomst op de camping in het bezit van Agriturismo Pronto Campi te zijn.

Bij boeking binnen acht weken voor aankomst moet het gehele boekingsbedrag direct worden voldaan.

Bij niet-tijdige betaling heeft Agriturismo Pronto Campi het recht de boeking te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd en de vordering blijft onverhoopt bestaan.

Bij annulering is restitutie helaas niet mogelijk.

Wij raden aan zelf een annuleringsverzekering af te sluiten.

We hebben geen aangepaste voorwaarden rondom Covid19.

U kunt hier de Algemene Voorwaarden online lezen of een via deze link een PDF versie downloaden