Reserveren

Op Pronto Campi willen we iedereen zoveel mogelijk zijn gang laten gaan maar er zijn een paar punten die belangrijk om te weten zijn voor je reserveert:

Bij het maken van een reservering kun je een voorkeur aangeven voor een plek. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met deze voorkeuren maar het kan gebeuren dat we je een andere, gelijkwaardige plek toewijzen als dit beter in de planning past of als we hiermee andere gasten ook een plek op onze camping kunnen gunnen. In het geval van een wijziging in de door jou gekozen plek word je hier altijd via email van op de hoogte gesteld. Mocht je het niet eens zijn met de wijziging mag je te allen tijden kosteloos annuleren.

Kleine campers en busjes zijn bij Pronto Campi buiten het hoogseizoen van harte welkom, dat wil zeggen tot 1 juli en daarna weer vanaf 1 september.

Het gebruik van radio’s en andere geluidsdragers (telefoons, ipads etc) is alleen toegestaan met een koptelefoon om overlast voor andere gasten te voorkomen. Dit geldt zowel voor de publieke ruimtes zoals de bar, badhok en het zwembad als op de plekken zelf.

Het gebruik van gas barbecues is toegestaan, alle andere soorten barbecues niet vanwege het risico op brand in de droge zomermaanden!

Airconditioning in campers en caravans mag spaarzaam gebruikt worden van 19.00 tot 22.00 om overlast te voorkomen voor andere gasten en het klimaat niet onnodig te belasten.

Betalings-  en annuleringsvoorwaarden

Het aanbetalingsbedrag bedraagt 50% van het boekingsbedrag. De aanbetaling dient uiterlijk twee weken (14 dagen) na de boeking te worden voldaan via de link in de bevestiging. Het restant van het boekingsbedrag dient uiterlijk zes weken (42 dagen) voor aankomst op de camping in het bezit van Agriturismo Pronto Campi te zijn.

Bij boeking binnen acht weken voor aankomst moet het gehele boekingsbedrag direct worden voldaan.

Bij niet-tijdige betaling heeft Agriturismo Pronto Campi het recht de boeking te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd en de vordering blijft onverhoopt bestaan; de annuleringsvoorwaarden zijn hierop van toepassing.

De volgende annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing:
– bij annulering meer dan zes maanden voor de ingangsdatum is 0% van de overeengekomen prijs verschuldigd;
– bij annulering tot drie maanden voor de ingangsdatum, 50% van de overeengekomen prijs;
– bij annulering minder dan 3 maanden voor de ingangsdatum, 100% van de overeengekomen prijs.

Binnen zes weken voor aankomst wordt de (aan)betaling alleen gerestitueerd indien de plaats door een derde wordt gereserveerd voor dezelfde periode.

U kunt hier de Algemene Voorwaarden online lezen of een via deze link een PDF versie downloaden

Annuleren in verband met corona

Voor het boekingsjaar 2021 gelden aangepaste annuleringsvoorwaarden met betrekking tot het Coronavirus. 

Je kunt je vakantie kostenloos annuleren indien het aan het begin van je vakantie niet mogelijk is naar ons toe te komen. Concreet is dit het geval als Nederland, Italië of de tussenliggende landen (Duitsland, Zwitserland/Oostenrijk) hun grenzen sluiten of de kleurcode voor één of meerdere van die landen oranje of rood is (negatief reisadvies).

Je kunt in dat geval kiezen of je de reservering door wilt schuiven naar 2022 of je aanbetaling terugontvangen.

In alle andere gevallen zijn de normaal geldende annuleringsvoorwaarden van toepassing en wordt aangeraden een goede reis/annuleringsverzekering af te sluiten!