Reserveren

Op Pronto Campi willen we iedereen zoveel mogelijk zijn gang laten gaan maar er zijn een paar punten die belangrijk om te weten zijn voor je reserveert:

Bij het maken van een reservering kun je een voorkeur aangeven voor een plek. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met deze voorkeuren maar het kan gebeuren dat we je een andere, gelijkwaardige plek toewijzen als dit beter in de planning past of als we hiermee andere gasten ook een plek op onze camping kunnen gunnen. In het geval van een wijziging in de door jou gekozen plek word je hier altijd via email van op de hoogte gesteld. Mocht je het niet eens zijn met de wijziging mag je te allen tijden kosteloos annuleren.

Campers zijn van harte welkom bij Pronto Campi buiten het hoogseizoen, dat wil zeggen tot 1 juli en daarna weer vanaf 1 september.

Het gebruik van radio’s en andere geluidsdragers (telefoons, ipads etc) is alleen toegestaan met een koptelefoon om overlast voor andere gasten te voorkomen. Dit geldt zowel voor de publieke ruimtes zoals de bar, badhok en het zwembad als op de plekken zelf.

Het gebruik van gas barbecues is toegestaan, alle andere soorten barbecues niet vanwege het risico op brand in de droge zomermaanden!

Airconditioning in campers en caravans mag spaarzaam gebruikt worden van 19.00 tot 22.00 om overlast te voorkomen voor andere gasten en het klimaat niet onnodig te belasten.

ANWB komt met Corona keurmerk voor campings

Agriturismo Pronto Campi heeft vandaag het Corona keurmerk van de ANWB ontvangen! Dit betekent dat onze camping voldoet aan de voorwaarden die de ANWB stelt aan campings voor deze zomer!

De voorwaarden bestaan uit twee onderdelen:

Veiligheid:

  • Je bent geopend voor gasten en je houdt je aan de geldende veiligheidsregels van jouw veiligheidsregio;
  • Je hebt extra maatregelen genomen met betrekking tot hygiëne om het verspreiden van het virus te voorkomen.

Boeken met maximale flexibiliteit:

  • Geen aanbetaling vereist bij het reserveren;
  • Gratis annuleren en aanpassen van de boeking tot 7 dagen voor aankomst.

Je kunt meer lezen over het nieuwe keurmerk in dit artikel in de Telegraaf